Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   

 

Mediplast Kendan A/S
Vassingerød Bygade 6
3540 Lynge
Telefon 43 44 40 00
Telefax 43 44 40 05

 

 

iSleep20i

iSleep 20i er et avanceret, high performance CPAP apparat med suveræn, selvjusterende teknologi. iSleep20i identificerer effektivt og behandler obstruktiv respiration med et lavere gennemsnitstryk end konventionelle CPAP apparater.
 
Til iSleep20i findes et meget omfattende softwareprogram der bla. indeholder kalender med memory for søvnforløbet, AHI index, omfattende træningsprogram, mulighed for mailing af patient-rapport, samt event-index. Der kan bruges et compact- flash kort (excl.) der gør det muligt nemt at downloade patientinformation og behandlingsresultater til en PC.
 
Til iSleep20i fås som ekstratilbehør en komplet integreret fugter (HA01) som monteres på bagsiden af apparatet. iSleep20i har et stort display der er let at overskue og en simpel menu struktur. Knapperne og display er specielt designet til nemt brug, også i mørke. Apparatet er forsynet med genstart funktion ved strømbortfald og dette gør at behandlingen kan genoptages efter korte strømafbrydelser.

Til iSleep20i findes iOxy, som kan monitorere puls og SpO2. Download information nederst.
 
Apparatet er let og har indbygget bærehåndtag. Apparatet har strøm-adaptor indbygget så det kan benyttes overalt i Verden. Apparatet kan også benyttes i f.eks bilen, via en konverter til cigarettænder (excl.). Leveres inkl. Bæretaske, patientslange, netkabel, manual.
 
207040     BREAS iSleep20i
 
 
 

iSleep 20i : Brochure - Brugermanual - iOxy til iSleep20i - Klinikermanual - Servicemanual


 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © KENDAN A/S - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!