Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   

 

Mediplast Kendan A/S
Vassingerød Bygade 6
3540 Lynge
Telefon 43 44 40 00
Telefax 43 44 40 05

 

 

Zephyr Penis Protesen – ZSI 475

ZEPHYR Surgical Implants producerer nogle af de mest effektive løsninger mod inkontinens og erektil dysfunktion og distribuerer produkter på 5 kontinenter.

Brødrene Raphael Gomez-llorens og Dr. Christophe LLorens, der er forsker og urolog, står bag udviklingen af ZEPHYR Surgical Implants. I 2005 lancerede Zephyr den første Sphincter Protese, der et par år senere fik navnet ZSI 375. I 2012 lancerede de Penis Protesen ZSI 475. Forskning, udvikling og produktion har sit udspring i Schweiz.

Zephyr Penis Protesen – ZSI 475
Zephyr Penis Protesen kan afhjælpe erektil dysfunktion/impotens, når det er vanskeligt at opnå/vedligeholde erektion og gennemføre et samleje. Årsagen til impotens er ofte organisk betinget.
Tal med din læge om en Zephyr Penis Protese.
Zephyr ZSI 475 – en penis protese, der består af 3 komponenter, er hydraulisk og aktiveres/deaktiveres ved hjælp af én hånd. Alle størrelser forefindes i en æske.
Zephyr Penis protesen kan afhjælpe erektil dysfunktion/impotens, når det er vanskeligt at opnå/ vedligeholde erektion og gennemføre et samleje. Årsagen til impotens er ofte organisk betinget.
Tal med din læge om en Zephyr Penis protese.

Zephyr ZSI 475 – en penis protese, der består af 3 komponenter, er hydraulisk og aktiveres/deaktiveres ved hjælp af en hånd. Alle størrelser forefindes i en æske

 

 

ZSI475 : Patientinformation - Video


 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © KENDAN A/S - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!